2010. április 18., vasárnap

Vasarnap

Tegnap este AbdulHA (igy kell mondani) kuglofjanak enyhen egett szagara aludtunk el, de ma reggel kiderult, hogy a kuglof elegge rendben van... AbulHA amugy fiu. A kuglof kicsit arabos izu volt, nem tudom, mit rakhatott bele, de nagyon kulonleges volt. AbdulHA nem ehet semmilyen tejtermeket, tojast, hagymat, feher lisztet, meg meg egypar mas dolgot. A konyaszekrenyre ezek szep rendben ki vannak irva, hogy az aktualis konyhas figyelembe vegye. Igy:

No milk.
No eggs.
No butter.
No white flour.
No ...
NO LIFE!!!

Ma borus vasarnapra ebredtunk, de delre gyonyoruen kisutott a nap. Samuval elzarandokoltunk a boltba, reszben hogy legyen valami atmenet hagyomanyos fogyasztoi letunk es az itteni magasan spiritualis kozott, es vettunk pelenkat, mert amit hoztam, mar elfogyott. Kozben lovakkal, tehenekkel, kutyakkal ismerkedtunk. Utkozben megneztuk Tuce valahai rezidenciajat, ami pontosan ugyanugy all ott, ahogy akkor, 6 evvel (?) ezelott.

Tuce nagyon hianyzol, jo lenne egy csavargotars, nagyon.

Sziszi is nagyon hianyzik, Samu folyton pecazni szeretne, es ehhez en keves vagyok. Meg amugyis...

Delben "szertartas" volt, a szokasos vasarnapi, Tess enekelt, Dara meselt az Irorszagot sujto csapasok sorozatarol (gazdasagi, arviz, tobbhetes fagy, ami itt soha nincs, szexualis visszaelesekkel kapcsolatosan kirobbant botrany az ir egyhazban stb.). Szeteses van. Aztan hetszer korbejartuk a szent forrast, Samu kavicsokat dobalt bele.

Aztan Daraek harom lanyaval ugraltak a trambulinon, ami a kertben all. Bran, a kutya kovet minket mindenhova.

Most Samu alszik, a torok lany valami erdekeset sut, megyek kibicelni. Este elkuldom a kepeket is.

Mi hirek a Soreny utcaban, es mi hirek Iszkan? Hogy van Tibor, hogy van Bubu, es barki mas?

puszik C.

1 megjegyzés:

  1. Cili, Samu,üdv a szigeten. Mindent elolvastam és megnéztem. A képeket Bübüvel együtt is megnéztük. Samu, milyen szép felhőket láttál a repülőből!
    Bübüvel és Papával ma a Bregyóban voltunk kertészeti kiállításon ahol állat simogató is volt.Bübü felülhetett a póniló hátára. Voltak racka juhok, naposcsibék és pici nyuszikák is.
    Ha elvonul a fekete felhő, repülök utánatok.
    Mama

    VálaszTörlés