2010. április 24., szombat

Határtalan hétvége

Országszerte ezen a hétvégén rendezik a Szent György napokat és ma hajtják ki a marhákat a legelőkre. Így ma mi is ellátogatunk innen Iszkaszentgyörgyről Mórra Szent György Napi Vigasságokra (vajon miért így kell írni és nem úgy, hogy vígaszság?) a BABbal és újra koncertezünk. Nagyon várom. Délután fél ötkor lesz, majd küldök róla képet.
De egyébként is nagyon izgalmas hétvégének nézünk elébe, hiszen újra megpróbáljuk - a család minden tagjának igényeit figyelembe véve - az összes fontos programot beleilleszteni e két napba. Nyilván ezúttal menni fog:) Butyka biciklizni, Simi motorozni akar, Simi itt a ház előtt, Butyka a kastélyparkban. És még kertrendezés, borókaültetés, fűnyírás, kertiparti barátokkal, sütisütés, festés, pályázatírás, koncert, kikindás gyerekek, valami kulturális program is kéne, nagyobb családdal találkozni, zenekari próba, medvehagyma gyűjtés - ez az utolsó hétvége, ami szóbajön, mert aztán virágozni kezd, műhelytakarítás, Péter sárkány, pulóver festés, homokvár építés. Ez itt már a húzott változat.
Úgyhogy most rohanok is megvalósítani, majd jelentkezem, hogy hogy sikerült és képeket is csinálok, hátha le tudom kicsinyíteni őket:)
Itt gyönyörűen süt a nap. Hát Budapesten vagy Rimócon? És Írországban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése