2010. április 22., csütörtök

Csutortok

Ma este korus van otthon... nalam van az Irish Blessing, hatha szukseg lesz ra itt.
Orsi, a kemencetek gyonyoru!
Soreny utcaiak, nagyon orultem a jelentkezeseteknek!

Ma kicsit borus az ido, de megsincs hideg.

Kicsit epp elfaradtam a marokkoiak folytonos uvoltozesetol. Tess azt mondta, eleinte meg voltak rettenve, hogy ezek egyszer megolik egymast, de aztan rajottek, hogy csak ilyen a nyelvuk hangzasa (nagyon kemeny, csattogos), es mindig emelt hangon beszelnek. En mindig osszerezzenek ra.

Samu mar teljesen otthon van. Tegnap ket orat jatszott Tess es Dara gyerekeivel. Amikor atkuldtem Hilalt, hogy lesse meg, minden rendben van-e, Anu azzal fogadta, hogy "el akarod vinni a mi babankat?" Kesobb Samu visszajott onnan, es elment Hilallal megsimogatni Markust, a csacsit, aki a szemkozti legelon legel. Ma reggel mar lelkesen magyarazta nekem: a csacsit Markusnak hivjak, erted anya? A csacsisimogatas utan pedig - mikozben en Daraval a keresztelo reszleteirol beszeltem - Hilallal es Rabii-val zenekarozott, gitaroztak es doboltak, torok es marokkoi stilusban. Errol az esti beszamolo igy hangzott: sing a song samba! (szingaszongaszamba)

Ma egesz delelott a meleghazban voltunk, Mary a 68 eves whoofer, Samu es en. Elultettunk 80 babpalantat, Samu mindegyiknek lyukat furt az ujjaval, beletette, betemette es azt mondta: nojel szepen magocska, legyel egy nagy babocska. Aztan a talicskaba belepakolt 20 mar nagyobbacska ceklapalantat, szepen, rendezetten, teljesen onalloan. Azokat aztan kivittuk a hatso kertbe elultetni. Ha otthon is igy csinalnank, hajaj, mar micsoda kertunk lenne.

Aztan egy orat a fiukat nezte, ahogy a rotakapat szereltek a verandan.

S most alszik. AbdulHA meg ordibal a verandan.

Ma a lelocke ruhaban van. Simi is felvette? - kerdezte reggel. Simi is lelocke - tette hozza aztan.

Most megyek, elkezdek keresgelni valami hulladekot a Holdfenyhaju lanyhoz... :)

puszi C

Anna, megerkeztek a magok? Elultettetek mar?
Kaci mi ujsag van?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése