2010. április 24., szombat

I am APPI!

Haho,

Az internet itt remenytelenul lassu ezert van, hogy sokszor a kepek kuldeseig mar nem jutok el. Eloszor el kell uldoznom a nonstop itt csetelo marokkoi fiukat, majd becsuknom a szamtalan megnyitott ablakot, melyekben dogos marokkoi lanyok varjak a valaszt...

Gyonyoruek az otthoni viragok, koszonjuk, ebbol itt kevesse van... bar pitypang akad boven. Samu meg mindig rettegve emlekezik "Sziki bacsira" aki megprobalta vele megetetni a szarvasragut... :))

Ma itt - eloszor az ittletunk ota - az otthonival ellentetben zuhog az eso. Delelott meg setaltunk egyet, szemugyre vettuk anyuek szallasat, ahol a jovo hetvegen fognak lakni - kong az uressegtol, meg nincs szezon, aztan fociztunk, aztan megetettuk Markust a csacsit es hosszan bamultunk nehany tehenet, bocit es lovat. Minden masodik mezon tehenek legelnek, es mindenhol kicsi bocik szopiznak, nagyon helyesek.

Delutan a tengerparton gyujtott kerek koveket festegettuk, sutit sutottunk, es megszuletett Samu ujabb mondata: I am APPI! (azaz boldog vagyok) Ezt kurjongatta ma delutan Hilalnak es a sracoknak.

Mary megbetegedett es este elvittuk orvoshoz. Valami virus, remelem nem kapjuk el, o szegeny elegge dogrovason van. Kiprobaltam rajta mar 5 homeopatias szert de hiaba...

Ma megirtam elso listamat a holnapi teendokrol (keresztelore keszitendo dolgokat befejezni, vacsorat fozni Andrewnak aki jon latogatoba, kiirni a falra melyik torolkozo mire valo, Tess-szel megbeszelni a keresztelo zeneszamait, s kerni tole nehany kezmuves kelleket). Eleg egy het es maris kezd itt is suru lenni az elet??? Gabi ird meg, hogy sikerult a hetvege, kinek hany szempontja ervenyesult?

Gyorsan nehany kep. Samu es Hilal rajzol, torok-marokkoi-magyar music band, Markus a csacsi, Samu segit a meleghazban. Naplemente a hazunk folott (balra Daraek haza, jobbra a mienk), Samu es mogotte a keresztelo helyszinek (vagy a forras, vagy a templomrom), Samu kakasokat etet, Searney es Macha zeneorat vesz, Tuan fest, Anu rajzol, Hilal es Samu rajzolnak, macskaetetes es reggeli eletkep, AbdulHA szerel, es vegul a traktor, amit Samu a fiuknak kuld, es aminek a kereke is nagyobb, mint o.

Puszi c



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése